Wednesday, September 8th 2010, 9:13am UTC+2

You are not logged in.

Dear visitor, welcome to kingsage si. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, July 21st 2009, 5:20pm

Pritožba nad novo verzijo !!!

Pozdravljeni

Tako zanič nadgradnje, ki tako uniči igro še nisem videl. A res nimajo ti ljudje niti malo možganov v glavi.

1. DIPLOMACIJA

Sploh ni več možnosti, da bi lahko dodal katero od zavezništev v: NAP, zavezništvo in sovražnost. Torej a zdej ne bomo več imeli diplomatskih odnosov.

2. MINI ZEMLJEVID

Tako groznega zemljevida še nisem videl. Prava packarija in ko jo gledaš te prav oči bolijo. Prej je bilo 100x boljše in še bolj pregledno.

3. RANKI

Tu pa sploh ni možnosti, da bi dodal rank ali pa ga spremenil. Zakaj sploh so? Tako kot je bilo prej, je bilo veliko bolje.

4. PROFIL

No sedaj niti ni več možnosti, da bi se lahko spremenil profil zavezništva. Sedaj bomo imeli kar prazno stran ali pa to kar je že. Groza.

5. KAKO NAJ SEDAJ POPRAVIM PREJŠNE NAZIVE

To bo pa kr ostalo? Nobene možnosti da se spremeni.

6. POROČILA NAPADOV IN SPOROČILA SKUPAJ

Kateri deb.. si je izmislil kaj tako neumnega. Kaj se špara na prostoru. Na dan dobim preko 30 sporočil, sedaj jih bom pa še s poročili mešal. Res zelo učinkovito in pametno.

7. INTERNA STRAN

Tudi zato ni možnosti, da se jo spremeni.

8. VOHUNI

Če je že igra totalna kopija TW, sedaj bo pa kr možnost, da se napad z vohuni ne bo videl.
Namesto da bi popravl stvari kot so štetje NAPADOV IN OBRAMBE, dodajajo takšne brezvezn.....

9. KROŽNA SPOROČILA

A mi lahko kdo pove, kako naj pošljem Krožno sporočilo. Nikjer ni več možnosti, da bi lahko poslal celotnemu zavezništvu.

Upam, da bo nekdo pisal nemcem in da se tale verzija ukine za vedno. Ni še bilo verzije, ko bi vse delalo tako kot je treba. Sramota da ni večje. Res ne vem kje dobivajo ideje.

Vodja zavezništva HoNoR
Hisantora
  • Go to the top of the page

2

Tuesday, July 21st 2009, 6:18pm

No pa pozabu sem še to, da se ne da več novih članov vabit, niti se ne da nobenega vreči iz zavezništva.

3

Tuesday, July 21st 2009, 6:39pm

nova verzija je podn od podna je*em jim mame nesposobne ej use verzije do zdj so ble 3krat bolše pol pa človk dobi tole je pa tk konc navdušenja do špila vsaj z moje strani upam da se bo verzija ukinla in to hitro

4

Tuesday, July 21st 2009, 7:22pm

včasih kolkior se mi zdi, so se nakateri igralci pritoževali da se vohunjenje vidi in ni jim bilo jasno zakaj in so hoteli da se to ne vidi.
http://board.kingsage.si/index.php?page=Thread&threadID=244

glejte 4. post

5

Tuesday, July 21st 2009, 9:00pm

Jst bom nehu igrat dokler se to ne bo zboljšalo , ko se pa bo mi pa nekak sporočte

6

Tuesday, July 21st 2009, 9:24pm

haha, jst pa zbrišem rank forum starešin in sem hotel dati use funkcije ranku vodja alianse, ker sem pa zbrisal rank forum starešin pa nimam nobene funkcije več in tudo ostali nimajo, le naš diplomat ima funkcijo diplomacija.

7

Tuesday, July 21st 2009, 9:27pm

Malo grozno, naj to nekdo popravi- tisti ki je za to zadolžen.

Osebno vam povem, da delate škodo igri- Kings age oz KA je med novi kar nekaj novega ( eni so zelo navdušeni ) drugi pa sploh ne
želijo probat. potem pa še to. veliko novih odhaja, tudi drugi bodo :(

preprečite to, s spremebno igre.

ps. pa sporočil se ne da posredovat naprej :(

lp addict
Moralno, psihično in vojaško - moraš uničit nasprotnika, če ne so tvoje zmage pirove !

by : addict ( dipl. play. trav. )

8

Tuesday, July 21st 2009, 9:31pm

se čisto strinjam z tem da ni bol butaste nadgradnje kot je tale....slabše sploh ne bi moglo bit

9

Tuesday, July 21st 2009, 9:39pm

RE: Pritožba nad novo verzijo !!!

2. MINI ZEMLJEVID

Tako groznega zemljevida še nisem videl. Prava packarija in ko jo gledaš te prav oči bolijo. Prej je bilo 100x boljše in še bolj pregledno.

Še to, če na levi strani klikneš se premakne tja, na desni pa ne morš kliknit.

Cor3Man

The Wise Man

10

Tuesday, July 21st 2009, 9:41pm

haha, jst pa zbrišem rank forum starešin in sem hotel dati use funkcije ranku vodja alianse, ker sem pa zbrisal rank forum starešin pa nimam nobene funkcije več in tudo ostali nimajo, le naš diplomat ima funkcijo diplomacija.

Sem opazil ja :)

Je treba biti pazljiv, takoj se kaj zasuštra.
Če sem ti zaprl temo in bi jo rad ponovno odprto mi pošlji ZS

11

Tuesday, July 21st 2009, 9:47pm

kiu ži tkle zaje*ejo use zaka ne morjo pol dat sj neki fajniga npr. da bi si lahka spremenil nick

12

Tuesday, July 21st 2009, 10:13pm

Tu s temi ranki je sploh nekaj čudnega. Če si ustanovitelj zavezništva, z ranki nebi smel imeti nič skupnega. Kakšno vezo ima tu starešina, če je nekdo ustanovitelj zavezništva. Tudi, če se rank starešin izbriše, bi moral vodja zavezništva imeti vsa pooblastila. To je napaka izdelovalcev igre in njihova dolžnost je, da popravijo tako, da ima vodja vse bonitete. Res ne vem kam to pelje.

yon

Beginner

Banned Banned Banned Banned

13

Tuesday, July 21st 2009, 10:30pm

Mater jim j*** nesposobno butasto. Ker idiot na roke delan je stlaču skupi poročila in sporočila. :dash:
Pa kaj te ljudje ki to načrtujejo niso nikol špilal, al kaj. Že tko imam po 6 strani poročil na dan, zdej so pa total godlo nardil še s sporočili. IDTIOTI!!! :rocketlauncher:

14

Tuesday, July 21st 2009, 11:15pm

ewo pa mi je šla aliansa u tri pi*ke matrne prokleti nesposobni nemci pa jihove mame ku so jih delale ka pa nj dj ka mi bojo dal nemci zdj men sam 237 000 točk al ka pi*da jim čorava

noob

Beginner

15

Wednesday, July 22nd 2009, 1:19am

hh še ena sicer nepomembna ampak bedasta napaka ko so šli za vse enote ikone spreminjat pol pa maš za bersekerja tisto bodičasto orožje potem pa vidiš opis: Berserkov krik in zamah s sekiro nažene strah v kosti vsem na bojišču
zakaj pri vsaki verziji spreminjajo ikone? najbolj me motijo sporočila in poročila skupaj ostalo nisem opazil še
če je skavtanje res nevidno nwm meni je bil užitek delat ljudi živčne npr. eno tarčo skavtam že 4 dni pa je tako živčen da me je hotel z obrambo napasti :D :D :D :D :D upam da bodo poslušali igralce in v najkrajšem možnem roku odpravili napake ker takšnih neumnosti pa res ne vidiš nikjer kaj je manjkalo začetni verziji na slo serverju????

Lp razočaran noob

16

Wednesday, July 22nd 2009, 8:28am

ja strinjam se da je ta igra dočakala čisto dno še pod njim je.... zakaj je zemljevid tako nepregleden??? se strinjam s hisantora in mislim da te res hudoo oči zabolijo ko ga vidiš :fie: :chainsaw: :puke:

pa tudi mešanje sporočil&poročil - totalna BEDARIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :monster:

tudi spreminjanje ikon ni nič naredilo boljšega ampak še večjo ZMEDO :monster:

sicer problemi v ally me ne motijo ker nisem v nobeni ampakžalostno je da z vsako nadgradnjo ki naj bi "poboljšali" igro jo samo poslabšajo
dajte prosim te težave čim hitreje rešit!!!

Lp
ωє ℓivє тσgєтнєя

ωє figнт тσgєтнєя

ωє ∂iє тσgєтнєя

Tonight we die...IN the HELL!!!! :beer:

17

Wednesday, July 22nd 2009, 11:19am

hah zdaj sem ugotovil da v novi verziji z vohunom potujem 3 naselja vstran 3 ure :D to je dlje ko z grofom :P

yon

Beginner

Banned Banned Banned Banned

18

Wednesday, July 22nd 2009, 12:00pm

hah zdaj sem ugotovil da v novi verziji z vohunom potujem 3 naselja vstran 3 ure :D to je dlje ko z grofom :P
Ja, to je tudi cvetka.
Pa te deb*** švabski res ne vejo kako bi še zaj*** igro. Najbolš, da kar server ugasnejo. Sam to še manjka...
Ali pa nas bodo v verziji 0.1.18 presenetili in nam pokazali, da njihov repertuar bedastoč še ni izčrpan :lol:

19

Thursday, July 23rd 2009, 12:04pm

:lol: v nasledni verziji bo siher treba blo met premium da napadeš lol :D

20

Thursday, July 23rd 2009, 12:07pm

:lol: v nasledni verziji bo siher treba blo met premium da napadeš lol :D

ali pa če hočeš narediti grofa
ωє ℓivє тσgєтнєя

ωє figнт тσgєтнєя

ωє ∂iє тσgєтнєя