Wednesday, September 8th 2010, 8:43am UTC+2

You are not logged in.

Dear visitor, welcome to kingsage si. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, June 15th 2009, 9:25am

Nova verzija

Zasledil sem oznanilo o novi verziji. Precej stvari je bilo popravljenih, pohvalno.

Nekaj stvari pa je bilo poslabšanih. Zasledil sem, da boš lahko vasico preimenoval samo, če boš imel premium. Kako je recimo z drugo vasico? Se ji dodeli naključno ime, ali kaj? Ali jo lahko poimenuješ samo ob ustanovitvi, potem pa rabiš premium za vsako naslednje poimenovanje? Bedno mi je, da ne moreš vasi preimenovati brez premiuma. Ali bo potem v naslednji verziji še kaj bolj pomembnega, recimo trgovanje omogočeno samo tistim, ki imajo premium?
  • Go to the top of the page

2

Monday, June 15th 2009, 5:46pm

Prav imaš. Preveč stvari prelagajo na tiste ki imajo premium. Pomoje bo ta igra propadla zaradi tega.
KO se bomo med prijatelji spraševali: A špileš kingsage?, on pa bo odgovoril: krneki, ka morš za vsak dr.... plačvat premium račun X( X(
Na kosilu sem
Ne bo me nazaj. :)

3

Monday, June 15th 2009, 10:09pm

Dokler v premium račun prelagajo samo nepomembne stvari, se raje ne pritožujte. Če te moti da ob zavzetju naselja ne moreš spremeniti imena, potlej zavzemi naselje z imenom ki ti je všeč. Upam tudi da si svojemu naselju dal tako butasto ime, da ga velika večina ne bo hotela zavzeti. 8)

4

Tuesday, June 16th 2009, 12:50pm

Prav imaš. Preveč stvari prelagajo na tiste ki imajo premium. Pomoje bo ta igra propadla zaradi tega.
KO se bomo med prijatelji spraševali: A špileš kingsage?, on pa bo odgovoril: krneki, ka morš za vsak dr.... plačvat premium račun X( X(

Kot kaže še nisi sprobal ostalih gf iger.
Tukaj ti premium res ne ponudi nič pametnega tak da se nehaj pritoževat.
The image "http://i35.tinypic.com/156ac7t.jpg" exceeds the allowed maximum size. The maximum size is 530*200 pixels and 20 kB.

Cor3Man

The Wise Man

5

Tuesday, June 16th 2009, 2:00pm

Sam igram tudi na .org serverju odkar je nastal, tam že teče nova verzija. Sprememb je ogromno, pohvaliti gre predvsem, da je igra grafično še bolj napredovala.

Prilagam par mojih screenshot-ov, kako izgleda nova verzija.

-

-

-

-

-
Če sem ti zaprl temo in bi jo rad ponovno odprto mi pošlji ZS

6

Tuesday, June 16th 2009, 2:08pm

evo pri nas je tud že
ni pa ušeč ker ti v gradu ne napiše kdaj boš imel zadosti surovin za nadgradnjo :(

7

Tuesday, June 16th 2009, 2:25pm

no no to kolk cajata bos rabu je povsem nepomembno, kr ko pridejo enote s plenom nazaj imas zagotovo zadost ;)
Mene pa graficno povecanje moti. imam na zalost mesecno omejitev prenosa in mi trenutno stran pozira ogromne kolicine prenosa.
par lepih stvari je, malo se bo treba navadit, je pa tudi en bug: ko pises zasebno sporocilo so bbcode v isti vrstici kot sporocilo -_-

8

Tuesday, June 16th 2009, 3:49pm

Men se tanova verzija zdaj zdi še malo nepregledna, mogoče tudi zaradi tega, ker sem dolgo igral na stari verziji.

Mi je pa več da je uvedenih kar nekaj sprememb, in ne tako kot pri TW, ka za vsak dr... delajo novo verzijo. 8) 8) 8) ?(
Na kosilu sem
Ne bo me nazaj. :)

9

Tuesday, June 16th 2009, 4:40pm

Men se tut ne zdi ta verzija dobra , ful dost časa mi nalaga strani , pa stran za napade je nepregledna

10

Tuesday, June 16th 2009, 5:09pm

če vam ni vseč nova grafika pa pač nazaj na staro naštimajte..... to možnost mate pa v profilu

11

Friday, June 19th 2009, 10:14am

Sicer piše, da naj bi v novi verziji delovala statistika poraženih nasprotnikov, ampak ne deluje. Glede preimenovanja naselja, o katerem je bila debata, je tudi drugače... še vedno ga lahko preimenuješ. Ne vem, zakaj napišejo, da nekaj v novi verziji je, če tega ni.

wawer

Beginner

12

Sunday, June 21st 2009, 9:01pm

Waw, dobr da sm tole mal prebral. Sem si takoj spremenil na klasičen pogled. Sicer je nov res lepši ampak mi je klasični zaenkrat bolj uporaben.

13

Monday, June 22nd 2009, 7:32pm

Uuuu, pismo, je že nova verzija zunaj, pa se še na trenutno nisem dobro navadil. Kul. So mi všeč napisane spremembe. Fino je, da so odstranili klasičen pregled vasi... mislim, da ga ni nihče uporabljal. Pač odstranjevanje navlake. Fino. Edino nisem opazil, da je v novi verziji sittanje že možno, kar mi še vedno ni všeč...

14

Tuesday, June 23rd 2009, 6:27pm

Pa je prišla 0.1.15... Nekaj jih je gradilo grofa, med njimi eden naših, in med nadgradnjo je prišlo do BUG-a, igubil je grofa, vse surovine, ki jih je grof zahteval, in precej volje do igranja. Dobro bi bilo, če se še definira vsaj približno uro, kdaj naj bi do nadgradnje prišlo, super bi bilo tudi opozorilo, da lahko izgubimo vse, kar smo gradili v trenutku nadgradnje.

Drgače pa, par stvari mi je všeč, nisem se še navadil na novi vmesnik, bedno mi je, da so zamenjali oprodo in templarja... pomoje bi morala biti na začetku najbolj uporabljana enota, kar je za farmanje IMO oproda. Sigurno se bom sedaj kdaj zmotil in namesto oprod dal gradit templarje. Mah, bo že. Bolj me moti, da je precej uporabnih knofov tam zgoraj zginilo. Sicer alkimista res nisem rabil, pa oslovske staje, rezidenca bi pa prav prišla. Pa tudi kovnica (ja, kovnica bi mogla bit, ne kovačnica... pa še mimogrede, za tistega ki je prevajal: kovanec se KUJE, ne KOVUJE!!!!).

V glavnem, še en popravek, ki je bolj lepotne sorte. Upam, da lahko od gameforge-a pričakujemo še kakega, ki bo popravil bug-e, dodal kake uporabne stvari,... Okrancljana mislim da je igra že dovolj.

Cor3Man

The Wise Man

15

Tuesday, June 23rd 2009, 6:34pm

Ne skrbi GameForge ima še veliko časa da vse poštima.

Me zanima kako bo izgledala verzija 1.x.x :)

NoWiSeMaN

Wannabe Paci

16

Tuesday, June 23rd 2009, 6:38pm

Žal nam točne ure nikoli ne povejo še dan komaj da.
Sicer pa je bilo javljeno kdaj pride nova verzija sicer le en dan prej samo tudi mi nismo prej izvedeli žal da bi povedali naprej.

je pa res da se tudi v drugih državah malo pritožujejo nad to verzijo ker je prišla hitro in ni čisto dodelana.

17

Tuesday, June 23rd 2009, 7:17pm

Saj vem, da vi ne morete narediti kaj dosti... Gameforge bi lahko malo bolj vedel. Recimo zjutraj vstanemo, gremo na kavico, takrat pa takrat recimo bomo začeli, nadgrajevali bomo po sledečem vrstnem redu... vsak server vzame recimo 15 minut za nadgradnjo, vmes je še kavica pa kosilo, pa lahko približen seznam dajo ven, kdaj bo kater server na vrsti. Saj samo približno, recimo "od dveh do štirih popoldne ne gradit grofov, ker bomo nadgrajevali vaš server." Samo majčkeno truda, pa bi bilo precej manj problemov in pritožb.

Drugače pa tudi mene zanima, kdaj bo verzija 1 prišla ven. Pa zelo fino bi bilo recimo, če bi se po enem letu (ali pa leto in pol, dve leti mogoče, več je pa že preveč) server resetiral. Zakaj? Po dveh letih bi nekdo, ki je začel igrat, imel že recimo 200 vasi, nekdo bi pa komaj začel. Kako se lahko nekdo frišen kosa z veterani? Zato pa so fini restarti. Itak pa je na forumu še arhiv, pa se dela statistika po resetu serverja. Recimo RUNDA#1: prvih 10 napadalcev, prvih 10 po pobitih v obrambi, prvih 10 po številu točk, prvih 10 alians, ... pa da je na forumu napisana slava najboljšim. Potem pa pač statistike za rundo#2, rundo#n,...

Fino bi bilo tudi, če bi po resetu, če seveda ta bo, napisali kroniko runde. Recimo začelo se je, na začetku je fajn kazalo tem aliansam, potem pa so na vzpon prišle druge, bla bla bla... zanimivo za brat, kako je vsakdo videl svet v drugačni luči.

EDIT: Sem gruntal, kaj sem še pozabil, pa sem se spomnil šele po objavi... se zgodi :D
Še vedno me zelo moti, da v dveh novih verzijah niso popravili statistike poraženih nasprotnikov... za alianse deluje, medtem ko za posameznike ne. Pa še vedno me ne najde, če vtipkam svoje ime v iskanje... Mislim, da bi taka osnovna stvar morala delovati.

18

Tuesday, June 23rd 2009, 7:44pm

Nova podoba mi sploh ni všeč. Še dobro, da obstaja možnost uporabe kao klasičnega načina. Ampak tudi tega so uspeli zapacati z novostmi.
Zakaj pravim zapacali? Zato, ker so našopal en kup okraskov, ki so sami sebi namen in v posodobljenem okolju delujejo zelo nepraktično in nepregledno. Sprašujem se zakaj se ne držijo pravila MANJ JE VEČ.

Pa ŠE EN BUG v verziji 0.1.15 ... Ko na tržnici zamenjam kamen za rudo, mi v transportu kaže zamenjavo kamen za les???

Cor3Man

The Wise Man

19

Tuesday, June 23rd 2009, 8:09pm

Pa zelo fino bi bilo recimo, če bi se po enem letu (ali pa leto in pol, dve leti mogoče, več je pa že preveč) server resetiral. Zakaj? Po dveh letih bi nekdo, ki je začel igrat, imel že recimo 200 vasi, nekdo bi pa komaj začel. Kako se lahko nekdo frišen kosa z veterani?

Ni potrebe ker se čez čas odprejo novi svetovi ravno iz tega razloga.

Mimogrede, naredil sem napako na katero je opozarjal Russow. Ker so zdaj surovine zdaj zamenjane oz. v drugačnem vrstnem redu sem pomotoma nadgradil žago namesto kamnoloma :rolleyes:

20

Wednesday, June 24th 2009, 9:21am

Ni potrebe ker se čez čas odprejo novi svetovi ravno iz tega razloga.
Meni pa se zdi, da je potreba. Potem boš imel recimo čez čas 20 svetov. V prvih 15ih svetovih bo igranje bedno, vsi bodo imeli že po 200+ vasic, pakti bodo sklenjeni, kdor ne bo v paktu, bo zdesetkan, igralnost bo po mojem mnenju na nuli. MIslim, da bi bilo takrat potrebno začeti znova, da se igro ponovno popestri, naredi nova zavezništva in prinese malo novega življenja v igro.
Jaz bi naredil tam nekje max. 8 serverjev za Slovenijo, pa da bi po določenem času imeli reset. Tudi zaradi tega... recimo, si na enem svetu, špilaš, imaš že precej vasi, vojn ni več dosti, par osebkov še kljubuje. Odpre se nov server. Vsi iz starega bodo verjetno navalili na novega. In na vsakem vodili skupno 300, 400 vasi... 8| Miljon!!! In potem še nov server, pa se spet prijavit... Kot pravim, raje imam server, ki se po določenem času resetira, kot pa da sem na enem, pa na drugem, pa na tretjem in na n-tem serverju. Sem pač igralec, ki ima zelo rad začetke igranja.