Wednesday, September 8th 2010, 8:43am UTC+2
You are not logged in.
Dear visitor, welcome to kingsage si. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Prav imaš. Preveč stvari prelagajo na tiste ki imajo premium. Pomoje bo ta igra propadla zaradi tega.
KO se bomo med prijatelji spraševali: A špileš kingsage?, on pa bo odgovoril: krneki, ka morš za vsak dr.... plačvat premium račun![]()
![]()

Pa zelo fino bi bilo recimo, če bi se po enem letu (ali pa leto in pol, dve leti mogoče, več je pa že preveč) server resetiral. Zakaj? Po dveh letih bi nekdo, ki je začel igrat, imel že recimo 200 vasi, nekdo bi pa komaj začel. Kako se lahko nekdo frišen kosa z veterani?
Meni pa se zdi, da je potreba. Potem boš imel recimo čez čas 20 svetov. V prvih 15ih svetovih bo igranje bedno, vsi bodo imeli že po 200+ vasic, pakti bodo sklenjeni, kdor ne bo v paktu, bo zdesetkan, igralnost bo po mojem mnenju na nuli. MIslim, da bi bilo takrat potrebno začeti znova, da se igro ponovno popestri, naredi nova zavezništva in prinese malo novega življenja v igro.
Ni potrebe ker se čez čas odprejo novi svetovi ravno iz tega razloga.
Miljon!!! In potem še nov server, pa se spet prijavit... Kot pravim, raje imam server, ki se po določenem času resetira, kot pa da sem na enem, pa na drugem, pa na tretjem in na n-tem serverju. Sem pač igralec, ki ima zelo rad začetke igranja. Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH | © 2008 Gameforge Productions GmbH | Legal Notice